top of page

Wat is jouw kompas? | Congres

Regelmatig klinken er alarmbellen als het gaat over het voortbestaan van onze planeet. Ook dringen andere prangende kwesties in de wereld zich aan ons op, zoals de oorlog in Oekraïne. Of in Nederland, zoals het boerenprotest en krapte op de woning- en arbeidsmarkt. Jonge mensen laten zich over deze zaken steeds nadrukkelijker horen, maar voelen ook de constante druk om geluk te grijpen, niets te missen en vooral niet te falen. Juist in onzekere tijden hebben leiders in het onderwijs, van bestuurskamer tot klaslokaal, een betrouwbaar kompas nodig, omdat medewerkers, ouders en leerlingen verwachtingsvol naar ze kijken.  

Het congres ‘Wat is jouw kompas?’ op 23 september 2022 (Ede) biedt ruimte voor ontmoeting, verdieping en inspiratie aan de hand van de volgende thema’s: 

·                 Mijn rol als leider en de verbinding tussen bezieling en professionaliteit. 

·                 Op zoek naar de essentie van het christelijk onderwijs in crises. 

·                 Het lef om de stap naar de toekomst te zetten. 

Naast keynote sprekers Govert Buijs en Roel Kuiper leveren onder meer Gerdien Bertram–Troost (VU, Menswording in een laag vertrouwen samenleving), Robert van Putten (CHE, bezieling en professionaliteit), Jurjen van Houwelingen (voormalig internetondernemer, nu kunstenaar), en Kees Klapwijk (schoolleider VSO Bartimeüs College) een bijdrage. Gert-Jan Segers (Christen Unie) zal aan het eind van de dag betrokken zijn bij de wrap up en Mattijn Buwalda zorgt voor een muzikaal intermezzo! Een rijk gevarieerd programma, dat je niet wil missen! 

Bekijk hier de uitnodiging als pdf

23 september 2022, locatie: Christelijke Hogeschool Ede

Informatie Wat is jouw kompas in onzekere tijden-DEF.jpg
bottom of page